Kontakt

Kontakt

 

Vill du boka föreläsning, rådgivning eller bara har allmänna frågor, kontakta mig via mejl eller kontaktformuläret.

 

Alexander Björnfot

info@alexbjornfot.se

Utgår ifrån: Eskilstuna

 
 
 
 

Om mig


Jag startade detta företag för att hjälpa andra med sådant jag själv haft svårt att hantera. Händelser som misslyckanden, negativ attityd och att behålla lugnet under stress. Jag ville bli den person jag själv hade behövt. Därför vill jag göra en positiv skillnad för andra genom att bidra med insikter, stöd och vägledning.


Jag utbildar, stöder och tränar människor till att bli mer effektiva kommunikatörer. Jag säljer mentala träningsprogram, verktyg och coaching till människor som vill må och prestera bättre.


Mitt fokus ligger på att hjälp andra att hjälpa sig själva på kortast möjligast tid och med bästa resultat. Om jag kan vara en del av lösningen men kunden själv gör majoriteten av arbetet, då växer kunden och känner sig tillfredställd över sina egna framsteg.


Föreläsningar sker ofta på företags kick-off, eller i ett sammanhang där man samlat en större personalgrupp och vill ha professionell draghjälp att påverka personalen inom områdena stresshantering, mental kontroll eller attitydförändring.


Jag är utbildad och certifierad "Strategic Intervention Coach" från rmt-center. Läs mer på www.rmtcenter.com